پروتز سینه چگونه انجام می شود ؟

ما در این مقاله سعی داریم شما را با بهترین جراح پروتز سینه در تهران آشنا کنیم. یکی از جراحی های زیبایی که امروزه طرفداران زیاد پیدا کرده است، جراحی پروت سینه یا کاشت سینه است که این جراحی باعث بیشتر شدن اندازه و شکل سینه می شود. پروتز سینه از نظر جنس به پروتز سینه ثابت، پروتز سینه سیلیکونی و پروتز سینه نمکی تقسیم می شود. پروتز ثابت یا دائمی سینه یکی از گزینه های موجود برای افزایش حجم و سایز سینه ها می باشد. نوعی پروتز حاوی یک ژل مایع منسجم و اشک مانند که می تواند شکل سینه ها را بهتر از سایر پروتزهای سینه سیلیکونی و نمکی حفظ کند. در ادامه برای آشنا شدن با بهترین جراح پروتز سینه در تهران با ما همراه باشید.

همه چیز درباره پروتز سینه

بزرگ کردن سینه یک عمل جراحی زیبایی است که با هدف بزرگ کردن یا شکل دادن به سینه انجام می شود. برای این روش جراحی، چربی ممکن است از قسمت‌های دیگر بدن به سینه تزریق شود یا روش رایج‌تر از طریق کاشت سینه یا پروتز جراحی است. افرادی که این جراحی زیبایی را انجام می دهند حجم سینه کمی دارند و یا به دلایل مختلف از جمله کاهش وزن، بارداری و شیردهی حجم سینه خود را از دست دادند. برخی از افرادی که سینه‌های کوچک‌تر و باسن‌های پهن‌تری دارند، ممکن است بخواهند با بزرگ کردن سینه‌های خود، اندام خود را ترمیم کنند. افرادی که سینه‌های نامتقارن دارند می‌توانند از طریق این جراحی زیبایی سینه‌های خود را هم اندازه کنند. توجه داشته باشید که برای این کار فرد باید بالای سن رشد باشد. برای انجام این روش به بهترین دکتر پروتز سینه در تهران مراجعه فرمایید.

پروتز سینه چگونه انجام می شود ؟

در جراحی پروتز سینه پشت هر یک از سینه ها چربی یا ایمپلنت قرار می گیرد و دلیل آن این است که پشت ماهیچه های قفسه سینه ایمپلنت ها قرار می گیرد و اندازه آن ها کمی تغییر می کند. از لیفت سینه برای افتادگی سینه ها استفاده می شود. ایمپلنت ها از پوسته های نرم ساخته شدند داخل آن ها با ژل سیلیکون پر شده است. ایمپلنت های سیلیکونی در بین افرادی که می خواهند از این جراحی استفاده کنند بسیار محبوب و پر طرفدار است.

انواع پروتز سینه

در ادامه با انواع پروتز سینه آشنا می شوید :

پروتز های سالینی :

اگر بخواهیم این نوع پروتزها را با پروتزهای سیلیکونی مقایسه کنیم، می‌توان گفت که سفت‌تر هستند و طبق استانداردهای غذایی و دارویی آمریکا باید برای خانم‌های بالای هجده سال استفاده شود.

پروتز های سیلیکونی :

در جراحی سینه اگر از پروتز سیلیکونی استفاده می کنید باید به طور منظم به پزشک مراجعه کنید تا پزشک آن را بررسی کند و از آن اطمینان داشته باشد. همچنین شما می توانید برای بررسی وضعیت سینه خود از آم آر آی و سونوگرافی استفاده کنید. سازمان غذا و دارو برای خانم های 22 ساله به بالا این پروتز ها را تایید می کند.

شکل ثابت :

اگر این پروتزها پاره شوند به هیچ وجه تغییری در ظاهر خود ایجاد نمی کنند و به همین دلیل به آن ها پروتز های ثابت می گویند. این پروتزها به جای گرد بودن به شکل بدنه در می آیند و در قسمت پایین برجستگی بیشتری دارند. تراکم سیلیکون در این نوع پروتزها زیاد است و به همین دلیل سفت‌تر هستند و با این جراحی احتمال آسیب کمتر است. برای قرار دادن این پروتزها باید برش های بیشتری نسبت به سایر پروتزها در پوست ایجاد شود.

شکل گرد :

این پروتزها به سه دسته زیر تقسیم می شوند. انواع مختلفی برای به دست آوردن تسکین و برجستگی بیشتر با پروتز وجود دارد. از آنجایی که این پروتزها اندازه و شکل یکسانی دارند، پس از انجام این جراحی، با چرخاندن آن ها مشکلی برای جا دادن آن ها در بدن وجود ندارد.

آیا جراحی پروتز سینه نیاز به ترمیم دارد ؟

بعد از جراحی های زیبایی و پروتز سینه، بازسازی سینه انجام می شود. بازسازی مجدد بعد از پروتز انجام می شود. روند ترمیم به دلایلی مانند تخلیه پروتز، بیرون آمدن سیلیکون از پروتز، افتادگی سینه ها و دلایل دیگر عدم رضایت مشتری از جراحی قبلی، تفاوت چندانی با جراحی اولیه ندارد. این امکان وجود دارد که ایمپلنت ها به طور کامل برداشته شوند و پروتز جدید نصب شوند و یا اینکه پروتز به درخواست فرد برداشته شده و قبل از عمل به حالت اولیه بازگردانده شوند. ترمیم به این صورت شروع می شود که پس از بیهوشی عمومی، برش در زیر بغل یا زیر سینه ایجاد می شود یا همان برش ایجاد شده در اولین جراحی مجددا باز می شود. زمان انجام این عمل ترمیم کمتر از عمل اولیه است و در این مدت متخصص بافت ها و عضلات سینه را بررسی می کند تا در صورت آسیب دیدگی پروتز تعویض نشود.

عوارض پروتز سینه :

جراحی پروتز سینه عوارض جدی برای بیمار ایجاد نمی کند و تنها عمل ها ممکن است نیاز به جراحی بیشتری داشته باشند. با توجه به درصد بسیار کمی، اکثریت قریب به اتفاق نیازی به جراحی بیشتری ندارند. در برخی موارد که بیمار درخواست سایز بزرگتر می کند، در صورتی که خاصیت ارتجاعی پوست اجازه دهد، می توان پروتز بزرگتری را جایگزین کرد. ممکن است پس از یک سال جراحی، عارضه ای به نام انقباض کپسولی ایجاد شود که در آن فرد احساس سفتی در قسمتی از سینه را تجربه می کند. احتمال بروز این عارضه در 3 درصد موارد وجود دارد و فردی که تحت عمل جراحی قرار می گیرد باید و یکی دیگر از عارضه های بسیار نادر، عارضه پارگی پروتز است که با انجام ام آر آی قابل تایید است. در هر صورت بعد از عمل نیاز به مراقبت است و اگر یکی از عوارض پروتز سینه اتفاق افتاده باشد جای نگرانی نیست زیرا امکان برداشتن و بازگرداندن آن وجود دارد.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.